Нові видання, презентації, автограф-сесії: видавництво Львівської політехніки готується до Форуму видавців

Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»
Видавництво Львівської політехніки готується до Форуму видавців

Видавництво Львівської політехніки традиційно готується до Форуму видавців. Про те, з чим саме воно зустрічатиме книжкове свято цьогоріч, розповідає спеціаліст відділу маркетингу та розповсюдження Наталя Кавецька.

Щоосені видаємо багато новинок із різних галузей для допомоги у навчанні студентам та спеціально до початку великого книжкового свята у Львові. До 23 Форуму видавців ми підготували нові видання з психології, правничої тематики від Інституту права і психології. Багато літератури запропонуємо майбутнім юристам – «Адміністративне судочинство України», «Охорона державної таємниці» «Кримінально-виконавче право України» тощо.

Найновіші наші книжки боротимуться за перемогу у конкурсі «Найкраща книга Форуму видавців – 2016». Це монографія Івана Хоми «Історія військового формування Січових стрільців (1917–1919 роки)», підручник із риторики авторства Зоряни Куньч та Ірини Шмілик, «Психологія особистості» Мирона Варія, монографія Юрія Фурдаса і Василя Желиха «Біогазові технології: теорія і практика», перша частина навчального посібника «Лазерні технології» (автори – Ярослав Бобицький, Галина Матвіїшин), «Геоматика в моніторингу довкілля та оцінці загрозливих ситуацій» за редакцією Олександра Дорожинського та «Фізика електромагнітних явищ» Григорія Понеділка.

Під час Форуму відбудуться і презентації книжкових новинок. Отож, 14 вересня о 15 годині у читальній залі студентської бібліотеки на Митрополита Андрея презентуватимемо вже згадувану монографію Івана Хоми та довідкове видання «Львівська політехніка в пресі 1844 – 1900», яке уклала Поліна Вербицька. Цього ж дня о 13 годині Віктор Неборак представлятиме книгу «Іван Франко. Вершини і низини». На стенді видавництва у Палаці мистецтв заплановано автограф-сесії з Іриною Фаріон, Віктором Небораком та Іваном Хомою.

Чекаємо наших відвідувачів у звиклому для всіх місці – це стенд 205 на 2 поверсі і намети 43 і 44 на подвір’ї Палацу мистецтв. Буде багато книжок, новинок, акцій, знижок і приємного спілкування.