Видавництво Bentham Science відновило для українських вчених доступ до електронних ресурсів

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Заставка до матеріалу

Видавництво Bentham Science до 30 вересня 2022 року відновило для українських закладів вищої освіти та наукових установ безоплатний доступ до своїх електронних ресурсів.

У вересні-грудні минулого року майже 200 українських установ мали доступ до електронних журналів, книг і баз даних видавництва. Серед них – Національний університет «Львівська політехніка», науковцям якого термін користування ресурсами Bentham Science було продовжено до 31 січня 2022 року. Для таких установ доступ зараз відновлено автоматично. Установам, які ж бажають його отримати, необхідно заповнити заявку.

На сайті Державної науково-технічної бібліотеки України зібрано докладну інформацію про налаштування доступу до ресурсів Bentham Science, посилання та навчальні матеріали.

Довідково

Bentham Science – видавець рецензованої наукової літератури галузей фармакології та медицини, а також технічних і суспільних наук. Видавництво створює понад 130 рецензованих наукових журналів, більшість із яких індексуються провідними бібліографічними базами даних.