Вступ 2023: як зареєструватися для участі у вступних магістерських випробуваннях

Український центр оцінювання якості освіти
Заставка до матеріалу

Реєстрацію осіб, які бажають взяти участь у єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ) та/або єдиному вступному іспиті (ЄВІ), з 8 до 31 травня здійснюють приймальні комісії закладів вищої освіти за умови особистої присутності вступника та/або дистанційно.

Консультацію можна отримати електронною поштою або телефоном, які заклади вищої освіти розміщують на сторінках приймальних комісій на своїх офіційних вебсайтах.

Реєстрація відбувається за допомогою взаємодії двох сервісів, роботу яких забезпечують Державне підприємство «Інфоресурс» та Український центр оцінювання якості освіти.

Для успішної дистанційної реєстрації дійте за таким алгоритмом.

  1. Сформуйте комплект сканованих або фотокопій реєстраційних документів:
  2. Надішліть на електронну адресу приймальної комісії скановані або фотокопії реєстраційних документів.
  3. Отримайте скановану копію екзаменаційного листка.

У разі успішної реєстрації вам буде надіслано скановану копію екзаменаційного листка на електронну адресу, зазначену вами в заяві-анкеті. Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься в приймальній комісії. Якщо в екзаменаційному листку ви виявите помилки, зверніться до приймальної комісії.

Оформлений екзаменаційний листок можна отримати особисто, звернувшись до приймальної комісії, або поштовим зв’язком, якщо ви зазначили про таку необхідність у заяві-анкеті.

Докладніше – на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.