Все про стартапи від успішних підприємців: в Університеті проходить навчання у рамках проекту «Польська допомога»

Наталія Павлишин, тижневик «Аудиторія»
навчання у рамках проекту «Польська допомога»

Впродовж восьми тижнів щосереди студенти Львівської політехніки мають нагоду від практиків дізнатися практично все про стартапи: як перетворити власну ідею в стартап, можливості їх просування та розвитку, фінансові особливості. А паралельно ще й подавати свої проекти на конкурс, результати якого оголосять в останній демо-день, коли збереться все журі для оголошення переможців та аналізу студентських проектів.

Таку спеціалізовану школу для студентської молоді, яка цікавиться підприємництвом, уже вдруге проводить Львівський стартап-інкубатор Startup Depot спільно з польським Instytut Rozwoju Miast Krakow та Інститутом міста у Львові, студентськими організаціями BEST та AIESEK у рамках проекту «Польська допомога».

– Загалом відбір у школу відбувався так: студенти заповнювали реєстраційну форму, а ми відбирали їх, відповідно до основних критеріїв, – розповіла проектний менеджер SSUE, організація Startup Depot, Діана Полівко. – Серед лекторів – керівники українських стартапів, які поділяться власним досвідом успіху: співзасновник та CEO Львівський стартап-інкубатор Startup Depot Максим Лисак; маркетолог, співзасновник Preenster Павло Кузнєцов; бізнес- аналітик компанії ELEKS, викладач курсу «Основи бізнес-аналізу» у Lviv IT School (LITS), організатор TEDx в Україні, кофаундер Speak2me Оксана Крикун та інші. Тобто дізнатися можна буде багато цікавого і корисного.

навчання у рамках проекту «Польська допомога» навчання у рамках проекту «Польська допомога» навчання у рамках проекту «Польська допомога»