Вручення сертифікатів Розмовного клубу МІОКу «Говорімо українською»

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою
Афіша заходу

Розмовний клуб «Говорімо українською!» на фініші. Сотні учасників – російськомовних громадян, охочих перейти на українську, – набули неоціненного досвіду. Поступ у їхньому знанні державної мови колосальний. Тепер час підбити проміжні підсумки... Але аж ніяк не зупинятися на досягнутому.

Символічно, що вручення сертифікатів Клубу відбудеться у Всесвітній день вишиванки – 19 травня 2022 року. А це ще одна нагода засвідчити єдність українства перед загрозою від московського ворога-нелюда.

В урочистостях візьмуть участь Тарас Кремінь, урядовий уповноважений із захисту державної мови, та Олег Паска, директор Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації.

Студенти Розмовного клубу переконані: українська – мова нашого майбутнього. Переможемо неодмінно!

Подія відбудеться у живому етері з трансляцією на сторінці МІОКу у Фейсбуці. Початок о 15:00.

Проєкт реалізовано зусиллями Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» за сприяння Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації. 15 занять тривалістю 90 хвилин кожне відбувалися дистанційно двічі на тиждень (від 29 березня до 17 травня) – у сорока навчальних групах.