Волонтери Львівської політехніки вчергове привезли допомогу для Збройних сил України від закордонних друзів

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Допомога для Збройних сил України

Волонтери Центру збору гуманітарної допомоги Національного університету «Львівська політехніка» вчергове передали подарунки для Збройних сил України від закордонних друзів.

― Цього разу ми привезли великий дизельний генератор від наших друзів і партнерів з Польщі та Німеччини для Львівської політехніки, а також п’ять менших побутових генераторів і п’ять старлінків для наших військових, одинадцять газових балонів із пальниками від 2 до 11 кг, щоб військові могли готувати їжу в окопах. Це все передамо для різних підрозділів по одному в кожен із них, відповідно до тих запитів, які отримали, ― розповів співкоординатор Центру збору гуманітарної допомоги Львівської політехніки Володимир Шепітчак.

Найбільше, чого потребують тепер наші військові, ― теплий одяг, генератори, грілки, термоси, термогорнята, тактичні зимові шкарпетки, зимові шапки, тобто те, що врятує від холоду. Оскільки є перебої з електроенергією, то просять також генератори для підрозділів, газові балони з пальниками будь-якого розміру.

― Хотів би відзначити допомогу від випускників Львівської політехніки ― заступника голови Львівської обласної ради Юрія Холода і керівника департаменту економіки Львівської обласної військової адміністрації Степана Куйбіди. Вони дуже багато посприяли, допомогли, щоб ми могли це все доставити в Україну, ― додав співкоординатор Центру збору гуманітарної допомоги Львівської політехніки Юрій Малиновський.

Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України