Володимир Шепітчак про актуальні потреби Центру збору гуманітарної допомоги

Валентина Софілканич, Центр комунікацій Львівської політехніки
У Центрі збору гуманітарної допомоги

Максимально швидко й оперативно до нових реалій життя пристосувалися працівники Центру збору гуманітарної допомоги вимушеним переселенцям і армії у Львівській політехніці. Незважаючи на те, що зібрану допомогу декілька разів на день відправляють біженцям і військовим, у пункті приймання неможливо пройти.

– На цей момент такі позиції, як продукти, медикаменти, засоби гігієни, повністю закриті – логістика прекрасно налагоджена. Єдине, що до нас постійно звертаються військові за засобами захисту, найбільше потрібно укомплектувати тероборону, – розповідає Володимир Шепітчак, начальник відділу охорони праці, один із координаторів Центру збору гуманітарної допомоги вимушеним переселенцям і армії.

Віримо, що перемога не за горами, та сьогодні нашим захисникам і захисницям на передовій та в територіальній обороні потрібна допомога з устаткуванням і захистом. Саме тому в Центрі нині пріоритет на збір таких позицій:

  • бронежилети;
  • каски, наколінники;
  • термобілизна, теплий одяг для військових;
  • взуття;
  • балаклави;
  • рукавиці (і тактичні, і звичайні).

Маєте змогу допомогти зібрати все потрібне? Тоді звертайтеся до координатора Центру – Юрія Малиновського, тел. +38 (067) 712-91-32. Центр працює щоденно від 8:00 до 21:00.

У Центрі збору гуманітарної допомоги У Центрі збору гуманітарної допомоги У Центрі збору гуманітарної допомоги У Центрі збору гуманітарної допомоги У Центрі збору гуманітарної допомоги У Центрі збору гуманітарної допомоги У Центрі збору гуманітарної допомоги У Центрі збору гуманітарної допомоги У Центрі збору гуманітарної допомоги