Вітання ректора Національного університету «Львівська політехніка» з Воскресінням Господнім

Ректор Львівської політехніки
Ректор Львівської політехніки Юрій Бобало

Христос Воскрес, дорогі політехніки!

Вітаю Вас із найвеличнішим християнським святом ― Воскресінням Господнім, яке засвідчує нам торжество життя і вселяє надію, що навіть після найбільшого мороку буде світло, за найскладнішими часами ― буде зростання.

Великдень є для нас нагодою переосмислити значимість любові до ближнього, глибину і вагомість прощення, а також жертовність задля інших і готовності перемагати навіть тоді, коли здається, що труднощі сильніші за нас.

Уже понад рік ми переходимо через нелегкі випробування, які для багатьох принесли непоправні втрати, а в життєвий устрій кожного ― кардинальні зміни… Та навіть у цих ситуаціях ми не зупинилися, а знайшли шляхи для руху вперед. Тож саме сьогодні, у свято Великодня, дякую кожному з Вас за відданість Політехніці та повсякденну працю. І особливо вдячний за те, що, не зважаючи ні на що, Ви не втрачаєте оптимізму та готовності підтримувати один одного. Цим утверджуєте переконання, що разом ми можемо подолати будь-які перепони.

Бажаю кожному з Вас та Вашим родинам міцного здоров’я і благополуччя, злагоди та миру, повноти щастя і достатку. Нехай величне «Христос Воскрес! Воістину Воскрес!» помножує нашу надію!


Юрій БОБАЛО,
ректор Національного університету
«Львівська політехніка»