Вітання ректора Львівської політехніки із Днем Збройних Сил України

Ректор Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Шановні воїни, дорогі політехніки, які залишили все, щоб стати проти ворога і відвоювати мирне небо над нашою країною, від імені спільноти Національного університету «Львівська політехніка» вітаю Вас зі святом, бажаю побороти російську навалу та якнайшвидше повернутися до своїх рідних!

Сьогодні кожен, хто живе в Україні, усвідомлює цінність свободи та розуміє високу ціну, яку платять українські воїни. І кожен зі світової спільноти, хто все життя працює, щоб зберегти демократію і не допустити розростання тиранії, вболіває за нашу перемогу над силами зла.

В Україні вже понад дев’ять років йде війна… Майже два роки ворог стирає з лиця землі наші міста і села, змушуючи людей, які, не покладаючи рук, працювали на цій землі, залишати все і просити прихистку або брати в руки зброю і стояти до кінця, щоб не дати ворогові забрати право на свободу.

День Збройних Сил України ― це ще один із днів, коли ми повинні дякувати і підтримувати наших воїнів. Бо лише об’єднавши зусилля, не піддаючись на різні провокації, не дозволяючи розсварити нас, ми зможемо побороти російського загарбника.

Дякуємо Вам, наші захисники, за те, що даєте нам можливість продовжувати працювати, вчитися, бути поруч із нашими рідними, дякуємо за кожен день, за можливість стати сильнішими і кращими!

Слава Україні! Героям слава!
 

Юрій БОБАЛО,
ректор Національного університету
«Львівська політехніка»