Наука – це цікаво, захоплююче і перспективно: вітання гостям Наукових фестин від ректора Львівської політехніки

Тижневик «Аудиторія»
Юрій Бобало
Вітання гостям Наукових фестин від ректора Львівської політехніки

Дорогі гості Наукових фестин!

Національний університет «Львівська політехніка» – це 200-річні традиції, потужна наукова платформа, висококласні фахівці, а також – це постійний поступ.

Наукові фестини, які відбуваються в нашому університеті вже кілька років поспіль, відкривають нові грані можливостей Політехніки, демонструючи всім, що наука – це цікаво, захоплююче й перспективно. Кожен інститут, напрям, спеціальність мають власний шлях розвитку, потужні напрацювання, відомі не лише в Україні, а й далеко за її межами.

Львівська політехніка розвивається технологічно та науково завдяки талановитій та ініціативній молоді, яка є постійним потоком енергії та підживлює наш університет, надихає до нових звершень.

У якості підготовки фахівців, затребуваності наукових розробок – наш університет серед лідерів в Україні. Та ми не зупиняємося на досягненому, а постійно розвиваємося, щоб відповідати запитам і потребам сучасності.

Наукові фестини демонструють усі напрями діяльності та зацікавлень Львівської політехніки, доводячи, що саме в нашому університеті студентство має можливість не лише здобувати якісну, висококласну освіту, а й знаходити джерела для саморозвитку – у громадській роботі, творчості, мистецтві, спорті. Надалі така багатовекторність знань, практичних навиків відкриває нашим випускникам величезні можливості кар’єрного зростання та фахових здобутків.
 

Юрій Бобало,
ректор Національного університету
«Львівська політехніка»,
професор