Вікторія Фонарюк, бакалавр кафедри МІ: «З нетерпінням очікую на початок нового навчального року – вже у статусі магістрантки»

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Вікторія Фонарюк

Своїми враженнями від навчання в Університеті ділиться студентка групи МІ-41 кафедри міжнародної інформації Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Вікторія Фонарюк:

– Після закінчення школи, коли настав час обирати свою майбутню спеціальність, я знала, що хочу поєднати свою любов до аналітики та мов, тож «Міжнародна інформація» здалась мені ідеальним варіантом. Ця освітня програма пропонує широкий спектр знань: від політичних наук та міжнародних відносин до аналітичних та PR-здібностей. Це було саме те, що я шукала, саме те, що мені потрібно для реалізації успішного майбутнього, втілення моїх мрій та амбіцій.

Після вступу на спеціальність «Міжнародна інформація» я переконалась у тому, що це було правильним рішенням. Молоді та сучасні викладачі, новітній підхід до навчання, залучення студентів до різноманітних заходів і багато практичних завдань – це все про кафедру міжнародної інформації!

Наприклад, не так давно мені випала чудова можливість проходити практику в Агенції розвитку міста Хотин Чернівецької області. Кафедра МІ активно сприяла цьому, видала завдання, які допомогли мені реалізувати всі набуті на цій освітній програмі знання.

Моє життя склалося так, що на IV курсі мені довелося перевестись на індивідуальну форму навчання. Особисто мене це дуже хвилювало, адже – останній курс і попереду важливі іспити. Варто зазначити й наголосити на тому, що викладачі дуже допомогли мені «влитися» у ритм.

Перевагою індивідуального навчання є те, що ви можете планувати свій час та окремо з кожним викладачем організовувати навчальний процес. Особисто не відчувала ніяких недоліків у такій формі навчання, адже викладачі завжди йдуть на зустріч та з розумінням ставляться до життєвих обставин. Якість навчання така ж, як і в офлайн-режимі: активний розвиток аналітичних здібностей та практичні завдання, які можна втілювати у межах свого місця розташування.

Хочу звернути особливу увагу на те, що викладачі кафедри міжнародної інформації зацікавлені в тому, щоб ми отримали якісні знання та здібності. Наприклад, під час написання бакалаврської кваліфікаційної роботи мій науковий керівник був активно залучений у процес. Ми проводили онлайн-зустрічі, і він допомагав на кожному кроці. Так мені вдалося захистити свою роботу на найвищий бал – «відмінно».

Порівнюючи офлайн-навчання та його індивідуальний формат, не помітила недоліків, адже всі зацікавлені у ваших знаннях і набутих навичках.

Кафедра міжнародної інформації справила на мене гарні враження за ці роки, тому я без сумніву обрала саме її для вступу в магістратуру.

Я щиро вдячна Львівській політехніці за розуміння та викладацьку працю впродовж 4 років навчання. З нетерпінням очікую на початок нового навчального року вже у статусі магістрантки кафедри міжнародної інформації!