Відпочинкові бази Львівської політехніки в очікуванні літнього сезону

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Ілюстрація до матеріалу

Про це повідомляють у профспілці працівників університету. Цьогоріч працівники та їхні діти можуть відпочити й оздоровитися на базах, що розташовані на Львівщині – у Славському (Сколівський район) і Зозулях (Золочівський район), а також на Волині – у селищі Шацьк.

У Славському, в таборі «Політехнік-2», діятиме кілька заїздів дитячих і дорослих 14- й 17-денних змін. Початок першого заїзду – 12 червня, останнього заїзду – 30 серпня. До послуг відпочивальників – кімнати різного рівня комфортності. Можна як вибрати путівку з харчуванням, так і харчуватися самостійно.

До Зозулів у табір «Політехнік-4», що розташований у затишку соснового лісу, можна податися будь-якої пори року. Проживання пропонують у тримісних номерах двох рівнів комфортності.

У Шацьку, на березі озера Світязь, у таборі «Політехнік-5», діятимуть зміни по шість днів – у котеджах, кімнатах, номерах люкс, розрахованих на різну кількість осіб.

Докладна інформація про відпочинкові табори – у доданому файлі. На відпочинок дітей спілчан передбачена знижка 20 %, тому з питань дитячого оздоровлення слід звертатися безпосередньо у профспілку працівників (головний корпус, кім. 208).