Відкриття першої виставки в Центрі ветеранського розвитку

Наталія Білан, студентка кафедри журналістики та засобів масової комунікації
Фото з виставки

15 травня відкрили першу виставку в Центрі ветеранського розвитку Львівської політехніки. На ній представлено роботи художниці Ірини Олійник.

Відкриття виставки розпочалося з виступу учасників Народного ансамблю бандуристів «Заспів». За традицією відкрив захід проректор з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Роман Корж, зазначивши, що Центр ветеранського розвитку організовуватиме різні події, зокрема й такі виставки, як ця.

Виставку підготовлено у партнерстві із Сектором культурної спадщини Стрийської районної державної адміністрації. Завідувачка сектору Ольга Боднар зазначила, що ця виставка — продовження формування політики пам’яті українців, і зауважила, що це перша виставка Ірини Олійник у Львові.

Художниця Ірина Олійник розповіла на заході про свій творчий шлях. Вона навчалась у Моршинській школі мистецтв, згодом — у Стрийському вищому художньому училищі. Нині здобуває освіту в Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка, а ще викладає художнє мистецтво в денному ресурсному центрі Lifesong, що у місті Стрию. Також Ірина Олійник прочитала на заході свої вірші.

Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки