Відкрито реєстрацію на нові лекції Міжнародної освітньої ініціативи Ukraine Global Faculty

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Заставка до матеріалу

Міжнародна освітня ініціатива Ukraine Global Faculty пропонує викладачам, аспірантам та студентам ознайомитися з новими лекторами та їхніми лекціями, на які вже відкрито реєстрацію.

  • Anne Krueger – почесна професорка Стенфордського університету, перша заступниця директора-розпорядника МВФ у 2001–2006 роках, головна економістка Світового банку (1982–1986), старша професорка-науковиця з міжнародної економіки Школи передових міжнародних досліджень Університету Джонса Хопкінса, старша наукова співробітниця Національного бюро економічних досліджень.
    Перелік тем лекцій Anne Krueger
  • J. Scott Christianson – професор, директор Центру підприємництва та інновацій у Труласьк бізнес-коледжі Університету Міссурі. Основна сфера досліджень та інтересів – вплив нових технологій на суспільство і геополітику. Визнаний лідер у застосуванні нових технологій в освітніх програмах.
    Перелік тем лекцій професора J. Scott Christianson
  • Dr. Surja Datta – старший викладач стратегії та інновацій бізнес-школи університету Оксфорд Брукс (Великобританія). Сфера досліджень охоплює історію бізнесу, інновації та стратегію. Є автором багатьох книжок, а його остання книга Strategic Optionality: Pathways Through Disruptive Uncertainty пропонує свіжий погляд на стратегію, який базується на ідеї «стратегічних опцій».
    Перелік тем лекцій доктора Surja Datta
  • Olga Dudchenko – наукова співробітниця Медичного коледжу Бейлора та Університету Райса (США), українська науковиця, яка входить до рейтингу інноваторів «35 до 35» за версією журналу MIT Technology Review Массачусетського технологічного інституту.
    Перелік тем лекцій Olga Dudchenko
  • Emilia Jamroziak – професорка середньовічної історії релігій в Університеті Лідса (Великобританія).
    Перелік тем лекцій Emilia Jamroziak
  • Sonja Herres-Pawlis – завідувачка кафедри біонеорганічної хімії Інституту неорганічної хімії, Рейнсько-Вестфальський технічний університет Аахена (Німеччина).
    Перелік тем лекцій Sonija Herres-Pawlis