На запрошення кафедри міжнародної інформації НУ «Львівська політехніка» керівник прес-служби ПАТ «KredoBank» Віктор Гальчинський прочитав відкриту лекцію «Роль PR у сучасному бізнесі»

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
на лекції

Врахування потреб працедавців та професійних середовищ як один із пріоритетів практичної підготовки студентів спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» на кафедрі міжнародної інформації ІМФН Львівської політехніки

23 жовтня 2017 року на запрошення кафедри міжнародної інформації НУ «Львівська політехніка» керівник прес-служби ПАТ «KredoBank» Віктор Гальчинський прочитав відкриту лекцію «Роль PR у сучасному бізнесі».
Як знаний фахівець у царині PR-у п. Віктор поділився із студентами-міжнародниками яскравими сторінками свого багатого професійного досвіду в різних періодичних виданнях та провідних компаніях України. Основна увага була звернута на питання іміджу та репутації компанії, шляхи співпраці менеджменту й маркетингу, етапи роботи в антикризових ситуаціях. На його переконання, в роботі з громадськістю не варто приховувати правду, вона все одно стане надбанням широкої аудиторії. І ще один секрет – потрібно боротися не з наслідками події, а з її причинами.
Цією відвертою розмовою фахівців-практиків із студентами-міжнародниками кафедра МІ продовжує реалізацію одного із основних пріоритетів практичної підготовки студентів – врахування потреб майбутніх працедавців та професійних середовищ. Це стосується як магістратури, де надзвичайно популярну серед студентів дисципліну «Іміджологія» цікаво викладає асистент кафедри, кандидат політичних наук Наталія Колесницька, яка вміло впроваджує в освітній процес результати своє дисертації «Політико-культурні чинники брендингу Львівської області» (2015), так й бакалаврату спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» в межах якого для студентів ІГСН курс «Міжнародна інформація» фахово читає асистент кафедри, кандидат політичних наук Віра Максимець.
Важливим також є те, що ініціатором такої зустрічі виступила студентка магістратури Міжнародної інформації Марія Орел, яка проходить стажування в одному із лідерів банківського сектору України - ПАТ «KredoBank».

Вдало обравши своє місце на ринку освітніх послуг кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки продовжує реалізацію основних пріоритетів освітньої діяльності, запрошуючи абітурієнтів 2018 року для вступу на бакалаврський та магістерський рівні спеціалізації «Міжнародна інформація» спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».