Цементні підприємства запрошують студентів: відділ працевлаштування організував зустріч із представниками CRH

Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»
Герб Львівської політехніки

Українські представники компанії CRH, яка спеціалізується на виготовленні цементу, зустрілися зі студентами інженерних спеціальностей. Організував захід відділ працевлаштування та зв’язків із виробництвом Львівської політехніки.

Компанія CRH, заснована в Ірландії 1970 року, входить до трійки найбільших виробників будматеріалів у світі, лідер цементного ринку України. Тут діє програма стажування для випускників та студентів – інженерів-механіків, інженерів-технологів, інженерів-електриків, інженерів-економістів (фінансистів), логістів. За умови успішного стажування молоді фахівці матимуть шанс стати працівниками одного з українських підприємств CRH – «Подільський цемент» (м. Кам’янець-Подільський), ТОВ «ЦЕМЕНТ» (м. Одеса), ПАТ «Миколаївцемент» (м. Миколаїв, Львівської обл.).

Отож, упродовж року на кам’янець-подільському підприємстві стажуватися й отримувати за це платню можуть п’ятикурсники або ж ті, хто вже завершив навчання. Основні вимоги до кандидатів – відповідна освіта, знання англійської мови, спроможність швидко навчатися, відповідальність, мобільність.