Відбувся ІІ тур олімпіади «Майбутнє з Політехнікою» у секціях «Інформатика» та «Англійська мова»

Кафедра інформаційних систем та мереж Львівської політехніки
Фото з олімпіади

З ініціативи директора Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Миколи Медиковського вже упродовж кількох років Національний університет «Львівська політехніка» організовує олімпіаду «Майбутнє з Політехнікою» для учнів 10–11 класів. Організаційний комітет олімпіади очолював проректор з науково-педагогічної роботи Олег Давидчак.

Тестові завдання різного рівня складності, які дають змогу перевірити знання випускників з англійської мови та інформатики, розробили викладачі Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Львівської політехніки.

У першому онлайн-турі олімпіади взяли участь 300 школярів з різних регіонів України. Всі учасники отримали відповідні сертифікати.

Другий, очний тур відбувся в Студентській бібліотеці Університету, куди було запрошено понад 60 учасників. На жаль, не всі запрошені учні змогли долучитися до очного туру.

Переможці олімпіади в кожній із секцій отримали дипломи, пам’ятні призи та сувеніри, надані Львівською політехнікою та компаніями-партнерами – Школою програмування Web skills, компанією JetSoft Pro, компанією Epam. Всі учасники другого туру отримали сертифікати.

Дякуємо всім учасникам і запрошуємо на навчання в Університет!

Фото з олімпіади Фото з олімпіади Фото з олімпіади Фото з олімпіади Фото з олімпіади Фото з олімпіади Фото з олімпіади Фото з олімпіади Фото з олімпіади Фото з олімпіади Фото з олімпіади Фото з олімпіади Фото з олімпіади Фото з олімпіади Фото з олімпіади Фото з олімпіади Фото з олімпіади Фото з олімпіади Фото з олімпіади