Відбулися семінари із психологічної підтримки для студентів та науково-педагогічних працівників ІНЕМ

Кафедра менеджменту персоналу та адміністрування
Скріншот з онлайн-заходу

Корисні поради від засновника громадської організації «Центр Трансперсональної психології» отримали студенти й науково-педагогічні працівники Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки. Андрій Бешлей провів низку благодійних онлайн-семінарів для всіх, хто бажає поглибити свої знання в царині психології, на різні теми.

3 листопада 2021 року на тренінгу «Діагностика і збереження психічного здоров’я» розібрали причини глибоких емоційних переживань.

15 листопада відвідали семінар «Створення підтримуючого середовища в освітньому просторі», що є актуальним в умовах змішаного навчання.

Пройшли кілька психологічних, медитативних практик на тренінгу «Психологічні методи для вирішення конфліктів» 24 листопада 2021 року.

Психолог глибоко розкрив тему «Психогігієна і психічне здоров’я» 30 листопада 2021 року, а саме: психічного здоров’я, причини та наслідки впровадження методів психогігієни в освітній процес, як діяти у стресових обставинах.

Також цікавою була участь в тренінгу «Програмування бажаних подій і досягнень в 2022 році», що відбувся 19 грудня 2021 року. Від нашого сьогодні залежить майбутній день. В кінці кожного року люди підбивають підсумки та ставлять цілі на наступний рік, дають собі обіцянки, прописують план. За допомогою спеціальних психотехнологій і методів можна підвищити можливість перетворити мрії в реальні події, що відбудуться зовсім скоро. Серед великої кількості бажаного є справді реальні цілі та найпростіші й швидкі способи їхнього досягнення.

Учасники семінару «Звільнення від негативних емоцій» та «Розмова з надсвідомістю» 18 січня 2022 року ознайомилися із методом психології майбутнього Кайтен. Всього за 1–2 години роботи в Кайтен-сесії зробили те, що потребувало б багатьох місяців терапії та інтенсивної роботи над собою. Звичайно, за умови, що особистість готова і хоче розв’язати свою проблему. Це відбувається відразу на декількох рівнях людини: особистому, родовому і внутрішньоособистісному.

Що б не було найважливішим для нас саме зараз, шляхів досягнення є безліч, і ми разом знайдемо найкращий шлях:

  • особисті стосунки;
  • матеріальне благополуччя;
  • молодість і здоров’я.

За допомогою спеціальних психотехнологій і методів студенти й освітяни отримали фундамент для особливого 2022 року, підтримку від психолога й перетворили мрії в реальні події, що відбудуться зовсім скоро.