Відбулися «Дні політехніки» у Львівській українській гуманітарній гімназії імені Олени Степанів

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото з Днів Політехніки в гімназії імені Олени Степанів

З 13 грудня впродовж тижня команда проєкту «Дні Політехніки в школі» мала нагоду поспілкуватися з учнями та вчителями Львівської української гуманітарної гімназії імені Олени Степанів з поглибленим вивченням українознавства та англійської мови. Учні цього закладу із зацікавленням поставились до занять, які для них були проведені викладачами нашого університету. Під час тренінгу «Компетенції майбутнього» особливий інтерес у дітей викликав спектр гуманітарних та соціальних спеціальностей, які пропонує для здобуття Львівська політехніка.

Діти активно долучались до діалогу під час уроків і задавали свої запитання. Наступна наша зустріч – 22 грудня з 16:30 під час Дня відкритих дверей Львівської політехніки у форматі онлайн.

Сподіваємось на продовження плідної співпраці між нашим університетом та гуманітарною гімназією!

Фото з Днів Політехніки в гімназії імені Олени Степанів Фото з Днів Політехніки в гімназії імені Олени Степанів Фото з Днів Політехніки в гімназії імені Олени Степанів Фото з Днів Політехніки в гімназії імені Олени Степанів Фото з Днів Політехніки в гімназії імені Олени Степанів Фото з Днів Політехніки в гімназії імені Олени Степанів Фото з Днів Політехніки в гімназії імені Олени Степанів Фото з Днів Політехніки в гімназії імені Олени Степанів Фото з Днів Політехніки в гімназії імені Олени Степанів