Повернулася з канікул: відбулося перше в цьому навчальному році засідання Вченої ради Львівської політехніки

Анастасія Мозгова, тижневик «Аудиторія»
на засіданні  Вченої ради

11 вересня відбулося перше в цьому навчальному році засідання Вченої ради.

Пост-канікулярний період дається взнаки: замість традиційного обговорення трьох-чотирьох питань учасники зосередилися на одному – «Про виконання у 2018 році плану прийому». Із підсумками вступної кампанії всіх присутніх ознайомили відповідальний секретар приймальної комісії Михайло Гончар та начальник науково-дослідної частини Лілія Жук.

– Львівська політехніка зі своїми обов’язками щодо вступу впоралася. Фактично за всіма показниками ми ввійшли до п’ятірки лідерів в Україні, зокрема за кількістю поданих заяв, додаткових місць на бюджетну форму навчання та 200-бальників, що стали студентами Політехніки, – наголосив відповідальний секретар.

Засідання як завжди розпочалося із нагородження політехніків, зокрема студентів-переможців конкурсів наукових робіт та їхніх керівників. Серед осіб, яким присуджено наукові ступені, найбільше відзначили працівників Інституту хімії. Варто також зазначити, що тепер Львівська політехніка збагатилася на двох професорів – таке звання отримали Степан Мельник, професор кафедри технологій та органічних продуктів, й Мирослава Бублик, доцент кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва.

У категорії «різне» традиційно обговорювали кандидатури на присвоєння вчених звань, результати атестації докторантів за ІІ рік підготовки, питання про опублікування монографій.

на засіданні  Вченої ради на засіданні  Вченої ради на засіданні  Вченої ради на засіданні  Вченої ради на засіданні  Вченої ради на засіданні  Вченої ради на засіданні  Вченої ради на засіданні  Вченої ради на засіданні  Вченої ради на засіданні  Вченої ради на засіданні  Вченої ради на засіданні  Вченої ради