Відбулася зустріч викладачів ІППО зі студентами правничого відділення Техніко-економічного коледжу

Кафедра теорії та філософії права, конституційного та міжнародного права
Скріншот з онлайн-зустрічі

30 березня 2021 року в рамках профорієнтаційної роботи Інституту права, психології та інноваційної освіти проведено онлайн-зустріч зі студентами правничого відділення Відокремленого структурного підрозділу «Львівський техніко-економічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка».

Зустріч організувала доцент кафедри теорії та філософії права, конституційного та міжнародного права, д.ю.н. Лілія Ярмол. У заході взяли участь декан базової вищої освіти Інституту права, психології та інноваційної освіти, професор кафедри адміністративного та інформаційного права Ірина Хомишин, завідувач правничого відділення Відокремленого структурного підрозділу «Львівський техніко-економічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка» Богдан Козьмук, випускниця ІППО Іванна Щербай.

Під час зустрічі студентів проінформували про перелік спеціальностей та правила прийому на навчання до Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка». Студенти виявили зацікавленість до перспективи навчання.