Відбулася зустріч колективу МІОКу з Оксаною Левицькою, головою Світової Виховно-Освітньої Ради СКУ

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою
Оксана Левицька

14 квітня 2021 року відбулася зустріч колективу Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» з Оксаною Левицькою, головою Світової Виховно-Освітньої Ради Світового Конґресу Українців (СКВОР-СКУ).

СКВОР є багаторічним партнером нашого інституту. За нами – низка спільно проведених заходів та ініціатив, зокрема, лише у 2020 році колектив МІОКу разом із СКВОР провів серію навчально-методичних вебінарів для українських освітян з-за кордону, вебінар «Родзинки дипломатії» від Надзвичайного і Повноважного Посла України у Державі Кувейт Олександра Балануци та презентацію порталу «Український освітній всесвіт».

Саме портал «Український освітній всесвіт», партнерами якого є СКВОР та СКУ, і був предметом обговорення під час зустрічі. Міоківці спільно з Оксаною Левицькою обговорили план оптимізації роботи до максимальної ефективності порталу, а саме: запланували провести низку вебінарів-практикумів, під час яких педагоги зможуть не тільки ознайомитися із функціоналом порталу, а й самостійно створити обліковий запис, зареєструвати школу, додати новину від її імені, прокоментувати теми на форумі, поділитися напрацюваннями.