Відбулася відкрита лекція генерального директора ІТ-компанії VNV Solutions для студентів кафедри ІСТ

Кафедра інформаційних систем і технологій Львівської політехніки
Фото з лекції

11 листопада для студентів, які навчаються для здобуття освітнього ступеня «фаховий молодший бакалавр» на кафедрі інформаційних систем і технологій Інституту просторового планування та перспективних технологій, провів лекцію «Сучасні ІТ тренди» Любомир Лужний – генеральний директор VNV Solutions. Ця ІТ-компанія давно співпрацює з кафедрою ІСТ.

Спікер розповів про сучасні тренди в галузі інформаційних технологій, «розклав по поличках» основні вимоги до студентів, які хочуть працювати на ринку ІТ. Зокрема, класифікував основні професійні здібності, які найбільше потрібні на сучасному ринку праці (від хмарних технологій, кібербезпеки, штучного інтелекту, великих даних до Frontend та Backend розробників). Цікаво було почути про орієнтовні зарплати різних ІТ фахівців в умовах теперішнього кризового стану галузі.

В обговоренні взяли участь заступниця директора ІППТ Наталія Батьковець, завідувач кафедри ІСТ Андрій Лагун і студенти, які поставили багато запитань, оскільки лекція була справді захопливою. Позитивні відгуки від студентів і батьків було отримано вже через пів години після завершення заходу.

Політехніки вдячні спікеру, планують і надалі проводити лекції з такими цікавими доповідачами та співпрацювати з VNV Solutions.

Афіша заходу Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції