Відбулася робоча нарада представників МІОК Львівської політехніки та Світового Конґресу Українців

МІОК Львівської політехніки
онлайн-нарада

29 квітня 2020 року відбулася робоча нарада представників Світового Конґресу Українців і Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка».

Участь у нараді взяли Марія Купріянова, виконавча директорка СКУ, Ірина Ключковська, директорка МІОКу, Сергій Касянчук, директор представництва СКУ в Україні, та Андрій Яців, заступник директора МІОКу.

У ході розмови було обговорено ключові напрями співпраці між організаціями напередодні другої партнерської сесії стратегічного планування між СКУ та МІОКом (перша така сесія відбулася у січні 2019 року). Проведення стратегічної сесії заплановане на травень 2020 року за участю керівництва СКУ, а саме: Павла Ґрода, президента Світового Конґресу Українців, та регіональних віцепрезидентів СКУ. До роботи стратегічної сесії буде запрошено ректора Національного університету «Львівська політехніка» професора Юрія Бобала. Зі сторони МІОКу участь візьмуть керівники та співробітники Інституту.

Сторони погодили перелік питань, які буде винесено на стратегічну сесію, зокрема нову концепцію поширення знань про СКУ та українську діаспору в Україні в сучасних умовах та інше.

онлайн-нарада