Відбулась онлайн-зустріч команди МІОКу з Ларисою Заник та Людмилою Вусек

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою
Скріншот з онлайн-зустрічі

20 жовтня 2021 року відбулась онлайн-зустріч команди Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Львівської політехніки з Ларисою Заник, членкинею Управи Шкільної Ради Українського Конґресового Конґресу Америки (УККА), та Людмилою Вусек, головою освітньої референтури Союзу Українок Америки (СУА).

Під час зустрічі п. Заник та п. Вусек розповіли про освітню систему США, діяльність і типи українських навчальних закладів у цій країні, окреслили їхні потреби у методичному забезпеченні. Колектив МІОКу ознайомив гостей із освітніми проєктами та виданнями Інституту.

Варто зазначити, що такі зустрічі часто стають основою для нових проєктів, і ця не виняток: МІОК та Шкільна рада домовилися про проведення спільного освітнього семінару.

У зустрічі взяли участь Ірина Ключковська, директорка МІОКУ, заступники – Андрій Яців і Оксана П’ятковська – та україністи МІОКу: Оксана Горда, Оксана Трумко, Оксана Галайчук, Олена Мицько, Ольга Руснак, Наталія Мартинишин, Галина Темник, Назар Данчишин та Марія Лизак.