Вебінар для початківців в IT за участю викладачки Львівської політехніки та Кінгстонського університету

За матеріалами сайту MC.today
Заставка до заходу

31 жовтня 2023 року відбудеться безоплатний вебінар про те, як знайти роботу в IT, якщо у вас немає досвіду. Кейсами, методиками та порадами поділяться засновниця IT-академії Jungle Courses Інна Козак і старша викладачка Кінгстонського університету Соломія Лясковська.

Цей вебінар стане у пригоді світчерам, новачкам і тим, хто вже в IT. Учасники онлайн-івенту дізнаються про навички та риси, які цінують на ринку IT навіть без досвіду роботи, навчаться створювати привабливе резюме й не тільки.

Спікерки:

  • Інна Козак – засновниця IT-академії Jungle Courses, яка допомагає українцям знайти роботу й підвищити кваліфікацію в умовах війни, операційна директорка відділу створення контенту в компанії Viseven, кандидат технічних наук в галузі інформаційних технологій.
  • Соломія Лясковська – доцентка кафедри систем штучного інтелекту Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій, доцентка кафедри проєктування машин та автомобільного інжинірингу Інституту механічної інженерії та транспорту Львівської політехніки, старша викладачка Кінгстонського університету (Лондон, Сполучене Королівство), дослідниця програми «Дослідники під загрозою» у Великій Британії.

Участь безоплатна за умови попередньої реєстрації.

Докладніше – на сайті MC.today.