Студентів Львівської політехніки запрошують на вебінар «29 років. Від черв’яка Морріса до „поганого кролика“. Чому нас все ще зламують?»

ОРГАНІЗАТОРИ ЗАХОДУ
Герб Львівської політехніки

Ви дізнаєтеся про реальні атаки, які досліджували експерти Cisco», про техніки, методи та вектори, які зловмисники використовують для отримання доступу до інфраструктури, а також про організаційні і технологічні заходи, яких вживають для захисту від атак.

Доповідач вебінару – Павло Родіонов, системний інженер-консультант компанії «Cisco» в сфері інформаційної безпеки.

Оргкомітет: компанія «Cisco», Національний гірничий університет, Національний університет «Львівська політехніка», Національний університет «Харківський політехнічний університет», Запорізька державна інженерна академія та Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя.

Питання експерту можна поставити в реєстраційній формі, під час доповіді або до 15 грудня 2017 року на сторінці вебінару. Відповіді на 30 кращих питань будуть надані на сторінці вебінару до 25 грудня. Три автора найкращих питань (з числа учасників вебінару) отримають призи від «Cisco».

Всі учасники, які складуть тест після закінчення вебінару та заповнять анкету зворотнього зв’язку, отримають сертифікати. Рекомендуємо до початку вебінару ознайомитися з курсом Introduction to Cybersecurity (курс українською мовою).

Цей вебінар – четвертий в серії вебінарів «Cisco» для молоді, яка стартувала в березні 2016 року. Слухачі академій «Cisco» прослухали вебінар щодо Інтернету речей, вебінар з нагоди міжнародного Дня безпечного інтернету та вебінар «Анатомія атаки. Методи сучасних кіберзлочинців».  

Запрошуємо приєднатися до сторінки Програми академій Cisco України в Facebook Cisco Networking Academy Ukraine.

Приєднані файли