В Університеті завершила роботу Академія з європейських студій «Децентралізація та розвиток громад»

Кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності
Фото з Академії

З метою популяризації знань про Європейський Союз та можливості розвитку громад в Україні команда проєкту «Європейські студії для технічних спеціальностей у Національному університеті «Львівська політехніка» упродовж березня провела Академію з європейських студій «Децентралізація та розвиток громад: програми ЄС для України». На захід зареєструвалися 183 слухачі: студенти, викладачі, представники органів влади, об’єднаних територіальних громад тощо.

Програма Академії складалася з восьми шестигодинних модулів, під час яких обговорено важливі питання децентралізації та розвитку громад в Україні та країнах ЄС.

За результатами успішного тестування видано 135 сертифікатів слухачам Академії, з-поміж яких студенти і викладачі провідних українських закладів вищої освіти (Національного університету водного господарства та природокористування, Кам’янець-Подільського державного інституту, Національного університету «Львівська політехніка», Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова, Мелітопольського державного педагогічного університету імені Б. Хмельницького, Львівського державного університету внутрішніх справ, Дніпровського національного університету імені О. Гончара та інших), представники органів місцевої влади та об’єднаних територіальних громад (Львівської міської ради, «Офісу Львівської громади у с. Малехів», Рава-Руської міської ради тощо), а також інших організацій («3-я міська поліклініка м. Львова», ПП «Рівне-Інжиніринг»).

Команда проєкту дякує всім учасникам Академії за активну участь, а спікерам – за цікаві і змістовні доповіді!

З докладнішою інформацією про проєкт EUSTS можна ознайомитися на його сайті у рамках Порталу Львівської політехніки.

Фото з Академії Фото з Академії Фото з Академії Фото з Академії Фото з Академії Фото з Академії Фото з Академії Фото з Академії Фото з Академії Фото з Академії Фото з Академії Фото з Академії Фото з Академії