В Університеті за допомогою американців створюють Службу ветеранів для учасників бойових дій та їхніх родин

Прес-служба Львівської політехніки
на засіданні «круглого столу» присвяченого заснуванню Служби ветеранів

Нещодавно у Національному університеті «Львівська політехніка» відбулося засідання «круглого столу», присвяченого заснуванню Служби ветеранів для учасників бойових дій та їхніх сімей. Подібні громадські формування набули значного поширення у США, які проводять активну волонтерську роботу з ветеранським середовищем, надаючи йому необхідну допомогу і всіляко підтримуючи його.

Учасників засідання тепло привітав проректор з науково-педагогічної роботи Університету Роман Корж, який висловив сподівання, що новостворена організація стане доброю підмогою ветеранам війни та членам їхніх сімей у повсякденному житті.

Перед присутніми виступив професор соціології Коледжу Фредерік Ком’юніті професор Маршалл А. Боткін (штат Меріленд, США). Досвід роботи таких громадських формувань у США – такою була тема виступу на засіданні «круглого столу» директора Служби ветеранів цього коледжу Рейчел Наклес.

Про концептуальні передумови створення такої служби у Львівській політехніці говорила директор Міжнародного центру професійного партнерства «Інтеграція» доцент Ніна Гайдук.

на засіданні «круглого столу» присвяченого заснуванню Служби ветеранів на засіданні «круглого столу» присвяченого заснуванню Служби ветеранів на засіданні «круглого столу» присвяченого заснуванню Служби ветеранів на засіданні «круглого столу» присвяченого заснуванню Служби ветеранів на засіданні «круглого столу» присвяченого заснуванню Служби ветеранів на засіданні «круглого столу» присвяченого заснуванню Служби ветеранів на засіданні «круглого столу» присвяченого заснуванню Служби ветеранів