В Університеті відбувається спільне викладання й навчання у межах американсько-української програми

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Лого Education USA

На кафедрі менеджменту і міжнародного підприємництва Львівської політехніки в межах реалізації програми Internationalization Leadership Academy відбувається викладання в режимі онлайн курсу Global sustainability, розробленого професором Скотом Волкером (Northwest Vista College та Creighton University, США) та доцентом кафедри Вікторією Харчук. Значущим є те, що слухачами цього курсу є як студенти Львівської політехніки, так і студенти партнерського університету.

Суть курсу полягає не лише у донесенні до слухачів сучасних аспектів глобального гармонійного розвитку, а й створенні умов для комунікації, дискусії та виконання студентами спільних завдань за окресленою тематикою.

Така співпраця стала можливою завдяки участі у міжнародній програмі Internationalization Leadership Academy, яка організована Education USA, що є мережею Державного Департаменту США, Американськими радами в Україні та SUNY COIL Center.

Викладанню зазначеного курсу передувала серія тренінгів для викладачів, організованих Education USA та SUNY COIL Center. Тренінги мали на меті ознайомити із сучасними інструментами викладання онлайн, ініціювання та підтримання віртуальних обмінів між ЗВО та особливостями роботи із міжнародною аудиторією. Наступними кроками було розроблення та узгодження навчальної робочої програми курсу Global sustainability, що відповідатиме потребам студентів обох закладів освіти й наповнення зазначеного курсу на платформі Canvas.

Участь у програмі є цінною для викладачів, оскільки дає змогу не лише забезпечити розвиток професійних компетенцій, а й ознайомитись та поширити кращі освітянські практики американських ЗВО в українських університетах. Водночас студенти Львівської політехніки мають змогу навчатись у мультикультурному середовищі та удосконалювати рівень володіння англійською мовою.

Лого SUNY COIL Center Лого Education USA Скріншот з онлайн-заняття