В Університеті відбулася XV Міжнародна конференція «Маркетинг і логістика в системі менеджменту» пам’яті Євгена Крикавського

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Фото з конференції

17–18 жовтня 2024 року в Національному університеті «Львівська політехніка» у змішаному форматі (очно і дистанційно) відбулася XV Міжнародна науково-практична конференція «Маркетинг і логістика в системі менеджменту: виклики цифрової глобалізації» пам’яті професора Євгена Крикавського. Учасниками заходу були науковці, викладачі, аспіранти, студенти понад 15 закладів вищої освіти України, а також університетів Польщі, Німеччини, Естонії, Литви та інших країн Європи, представники бізнесу і влади.

З вітальним словом виступили проректорка з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків, професор Наталія Чухрай, перший заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Куйбіда і директор Інституту економіки і менеджменту, д.е.н., професор Михайло Гончар. Слова підтримки та важливості заходу виголосив к.е.н., доцент, народний депутат України Степан Кубів.

Проблематика наукового зібрання включала такі теми:

  • маркетинг і логістика в умовах війни;
  • перспективи маркетингу і логістики в Індустрії 5.0;
  • логістика та управління ланцюгами поставок;
  • можливості й загрози цифрової трансформації економіки;
  • глобалізація ринкових відносин в умовах геополітичних викликів;
  • маркетингова і логістична освіта: виклики сьогодення.

Цього року вперше було ініційовано збір матеріалів тез доповідей також у секцію «Промоція свідомого споживання: поширення практик ЄС» у рамках виконання проєкту «Поширення практик ЄС через Е-маркетинг, свідоме споживання, циркулярну економіку, ефективність використання ресурсів» програми Erasmus+ напряму Jean Monnet Module (творчий колектив – Оксана Довгунь, Таїсія Наконечна та Наталія Мащак).

Традиція проведення конференції «Маркетинг і логістика в системі менеджменту» сягає 1996 року, наукова спільнота підтримує контакти та співпрацює у цій галузі багато років, тож учасники з радістю поспілкувалися, обмінялися досвідом та подискутували на актуальні теми.

За результатами роботи конференції буде опубліковано збірник тез доповідей та англомовну монографію у закордонному виданні. Збір матеріалів триває до 1 листопада (докладніше).

Завідувач кафедри маркетингу і логістики, д.е.н., професор Назар Глинський, співголови організаційного комітету к.е.н., доцент Наталія Косар та к.е.н., доцент Наталія Чорнописька, секретар організаційного комітету к.е.н., доцент Уляна Балик і творчий колектив проєкту «Е-маркетинг» щиро вдячні учасникам за проявлену зацікавленість, науковий внесок у розвиток маркетингу і логістики, увагу і час, приділені як очно, так і онлайн!

Програма конференції – у доданому файлі.
 

Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції