В Університеті для слухачів проекту «Україна-Норвегія» відбулася презентація інноваційної книги «Англо конструктор»

ЛОЦ Львівської політехніки
презентація книги «Англо конструктор»

11 листопада у Національному університеті «Львівська політехніка» для слухачів проекту «Україна-Норвегія» відбулася захоплююча презентація книги «Англо конструктор», проведена Яною Козаченко, її автором, директором з розвитку Міжнародного фонду соціальної адаптації, а також викладачем англійської мови. Більшість її учнів – відомі бізнесмени.

Книга «Англо конструктор» – це навчально-наочний посібник з граматики англійської мови. Її написання тривало 2 роки, автор висвітлила увесь свій досвід як педагог, а також поділилася основними методиками, які використовувала та набувала впродовж останніх 10 років. Автору вдалося виокремити основні закономірності та принципи, які дають змогу пришвидшити успішний процес вивчення іноземної мови. За словами викладача, кожне заняття повинне бути феєрією, щоб процес навчання приносив задоволення та приголомшливі результати.

Саме ці принципи було покладеноу структуру посібника, який дає змогу вивчати граматику невимушено навіть людині, яка має дуже низький рівень знання мови. Це стає можливим завдяки наочності, присутності яскравих прикладів, які закарбовуються в пам’яті через яскраво підібрані асоціативні зображення, схеми, інфографіку тощо.

Слухачі були в захваті від автора, яка навіть поділилася багатьма секретами, що можуть стати у пригоді під час вивчення іноземної мови. Оскільки слухачі проекту у Львівській політехніці навчаються за програмою «Англійська мова та цифрові комунікації», презентація книги стала ще одним своєрідним бонусом до курсу. Кожен із присутніх отримав особистий примірник з автографом викладача.

презентація книги «Англо конструктор» презентація книги «Англо конструктор» презентація книги «Англо конструктор» презентація книги «Англо конструктор»