У Львівській політехніці відбулася Міжнародна науково-практична інтернет-конференція EU-Ukraine Cooperation

Кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності
Скріншот з інтернет-конференції

У рамках реалізації проєкту Erasmus+ Jean Monnet Module EU Competitiveness Boosting: Circular Economy № 610641-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-MODULE на кафедрі зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» відбулася Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Розвиток співробітництва між Європейським Союзом та Україною» (EU-Ukraine Cooperation). Близько 50 фахівців, викладачів та студентів стали учасниками заходу.

Інтернет-конференцію було організовано з метою активізування дискусій у контексті європейської інтеграції України, виявлення проблем і перспектив розвитку співробітництва між ЄС та Україною із врахуванням європейського досвіду, а також поширення знань про Європейський Союз серед академічної, наукової, студентської та професійної спільнот, налагодження контактів та розвитку співпраці науковців Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» із вченими навчальних і наукових установ України та інших країн, провідними фахівцями-практиками.

Особливу увагу було зосереджено на актуальних питаннях сталого розвитку, особливостях управління відходами та доцільності імплементації засад циркулярної економіки в Україні відповідно до принципів ЄС.

Скріншот з інтернет-конференції Скріншот з інтернет-конференції Скріншот з інтернет-конференції Скріншот з інтернет-конференції Скріншот з інтернет-конференції