В Університеті у рамках проєкту EUApp відбулася Літня школа «Теоретичні моделі європейської інтеграції»

Кафедра історії, музеєзнавства та культурної спадщини
Скріншот з онлайн-школи

У Львівській політехніці завершила роботу Літня школа «Теоретичні моделі європейської інтеграції. Україна та процеси європейської інтеграції», яка проходила в рамках проєкту «Європейська інтеграція України – історичні аспекти» програми Erasmus+ Jean Monnet з 22 травня по 3 червня 2024 року.

Метою літньої школи було формування глибокого розуміння сутності інтеграційних процесів у Європі, особливостей організаційно-правових засад Європейського Союзу та євроінтеграційної політики України.

У заході взяли участь більш ніж 120 учасників. У ході проведення школи відбулись цікаві й насичені дискусії з актуальних питань.

Доцент кафедри історії, музеєзнавства та культурної спадщини Андрій Нагірняк, керівник та координатор проєкту, привітав учасників з успішним завершенням двотижневого інтенсиву й подякував за активну участь і мотивацію кожного щодо прагнення до нових знань та необхідних компетентностей, необхідних для сучасного молодого вченого.

Окрему подяку від слухачів та організаторів школи було висловлено лекторам, які впродовж двох тижнів ділились практичним досвідом, передавали свої знання на актуальну тематику в умовах сьогодення.

Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи