У Науково-технічній бібліотеці Львівської політехніки відкрили виставку світлин «Пам’ятки України»

НТБ Львівської політехніки
на виставці світлин «Пам’ятки України»

У вестибюлі Науково-технічної бібліотеки Національного університету «Львівська політехніка» відбулося відкриття виставки «Пам’ятки України» з українськими світлинами – переможцями конкурсів 2016 року «Вікі любить пам’ятки» та «Вікі любить Землю».

Подію відкрила заступниця директора Олена Харгелія. Під час презентації працівник бібліотеки вікіпедист Павло Сохан розповів про історію конкурсів, про те, яку роль у них відіграли учасники з України, і як кожен із нас може відкрити світові новий погляд на пам’ятки історії чи природи. Присутня на виставці завідувачка кафедри історії, музеєзнавства та культурної спадщини Університету Поліна Вербицька наголосила на важливості проекту для збереження культурної спадщини. Всі учасники презентації могли описати свої враження у книзі відгуків.

Фотовиставка триватиме до 13 жовтня. Відвідати її можна в години роботи бібліотеки: понеділок-п’ятниця – з 10:00 до 18:00, субота – з 10:00 до 15:00.

на виставці світлин «Пам’ятки України» на виставці світлин «Пам’ятки України» на виставці світлин «Пам’ятки України» на виставці світлин «Пам’ятки України» на виставці світлин «Пам’ятки України» на виставці світлин «Пам’ятки України»