У Науково-технічній бібліотеці Львівської політехніки відбулась творча зустріч із латвійськими поетами

НТБ Львівської політехніки
творча зустріч: «Чотири латвійські поети в українському просторі»

21 вересня 2018 року в рамках Форуму видавців та з нагоди 100-річчя від часу заснування Латвійської республіки в Науково-технічній бібліотеці Національного університету «Львівська політехніка» відбулась творча зустріч: «Чотири латвійські поети в українському просторі», наче чотири різні стихії, подарували чудову атмосферу гостям заходу.

Кнутс Скуєнієкс, Улдіс Берзіньш, Маріс Салейс, Юріс Хелдс – кожен з цієї талановитої четвірки поетів опанував за своє життя чимало професій. До прикладу, Кнутс Скуєнієкс, окрім поетичної діяльності, активно займається перекладацтвом та журналістикою. Не менш цікавими особистостями є Улдіс Берзіньш (також талановитий перекладач та лінгвіст), Маріс Салейс (відомий перекладач, літературознавець) та Юріс Хелдс, в житті якого, окрім літератури, значне місце посідає кінематограф.

Усі, хто відвідав захід, змогли побачити, як ці «чотири різні стихії» з’єднались в одну…
 

Фото Анастасії Задорожної

творча зустріч: «Чотири латвійські поети в українському просторі» творча зустріч: «Чотири латвійські поети в українському просторі» творча зустріч: «Чотири латвійські поети в українському просторі» творча зустріч: «Чотири латвійські поети в українському просторі» творча зустріч: «Чотири латвійські поети в українському просторі»