В Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся випуск іноземних студентів

Відділ роботи з іноземними студентами Львівської політехніки
Фото з випуску

Наприкінці лютого в Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся черговий випуск іноземних студентів. Дипломи отримали 17 магістрів з Китаю та Єгипту.

Випускників привітали проректорка з з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Львівської політехніки Наталія Чухрай, очільник відділу роботи з іноземними студентами Сергій Купчак, а також дирекція та представники навчально-наукових інститутів, які обрали студенти. Урочисті заходи відбулися онлайн на платформі Zoom.

Зазначимо, що ця подія стала справжнім бенефісом для чергового випуску магістрів із Китаю, які попри війну не побоялись у 2022 році вступити до Львівської політехніки та успішно закінчили тут навчання. Університет продовжує посідати провідні позиції в українських та міжнародних рейтингах закладів вищої освіти. Тому представники багатьох країн світу надають перевагу саме йому.

Вітаємо всіх випускників магістратури з цим значним життєвим етапом та бажаємо невпинного розвитку, впевненості у власних силах і професійного успіху!

Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску Фото з випуску