В межах проекту EUSLink розпочато серію тренінгів експертів з ЄС з розвитку стартапів

КАФЕДРА АДМІНІСТРАТИВНОГО ТА ФІНАНСОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ
В межах проекту EUSLink розпочато серію тренінгів експертів з ЄС з розвитку стартапів

31-го жовтня відбулося відкриття Осінньої школи «Європейський досвід розвитку стартапів для українських університетів» в рамках проекту Jean Monnet ERASMUS-JMO-2022-MODULE EUSLink.

Школу розпочав проф. Аард Гроен з темою: «Entrepreneurial process of high tech/academic startups: success and fail factors». Другим тренером першого дня школи був Др. Любомир Мацех з Центру підприємництва Ротлінгена з темою тренінгу: «Problem Framing in the courses at Centre for Entrepreneurship/ Reutlingen University: internal and external perspective in the context of EU programmes».

Щиро вдячні професору Аарду Гроену та Др. Любомиру Мацеху за структурований тренінг та корисні поради в розвитку стартапів для українських інноваторів, студентства та науковців.

Проєкт EUSLink — ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH «Ukrainian academic integration to European Union Startup Ecosystem: link to best practices» реалізовується за підтримки Європейського Союзу та триває три роки з 01.10.2022 до 30.09.2025.

В межах проекту EUSLink розпочато серію тренінгів В межах проекту EUSLink розпочато серію тренінгів В межах проекту EUSLink розпочато серію тренінгів В межах проекту EUSLink розпочато серію тренінгів В межах проекту EUSLink розпочато серію тренінгів