Серед переможців і призерів – наші студенти: в ІТРЕ відбувся конкурс наукових робіт за кількома напрямами

Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»
на конкурсі студентських наукових робіт із природничих, технічних та гуманітарних наук

На базі кафедр напівпровідникової електроніки й електронних приладів ІТРЕ відбувся другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із природничих, технічних та гуманітарних наук.

Конкурс проводили за кількома напрямами («Мікро- та наноелектроніка», «Електронні пристрої та системи», «Акустотехніка») та спеціальностями («Електроніка», «Мікро- та наносистемна техніка»). Журі отримало 44 наукові роботи з 21 вишу. Після рецензування та обговорення на підсумкову науково-практичну конференцію запросили 29 студентів. Захищати свої роботи прибули 23 учасники з 15 університетів, інститутів, академій. Дипломи І ступеня отримали: Юрій Коцюба зі Львівської політехніки й Олег Коваленко зі Сумського держуніверситету; ІІ ступеня – Анатолій Овруцький і Петро Данильченко (Сумський держуніверситет), Євген Червоняк (Національний авіаційний університет), ІІІ ступеня – Степан Гурський (Львівська політехніка), Євген Масалітін (Харківський університет радіоелектроніки), Дарія Теличко (Харківський авіаінститут), Артем Крилов, Володимир Прокопець (Київська політехніка), Марина Шумакова (Сумський держуніверситет), Марія Никифорова (Харківський університет радіоелектроніки).

Інші учасники конференції отримали дипломи у різних номінаціях – за оригінальність ідеї, практичне спрямування, інноваційність, експериментальне дослідження тощо. Також відзначено роботи біомедичного і техногенного спрямування.

на конкурсі студентських наукових робіт із природничих, технічних та гуманітарних наук на конкурсі студентських наукових робіт із природничих, технічних та гуманітарних наук на конкурсі студентських наукових робіт із природничих, технічних та гуманітарних наук на конкурсі студентських наукових робіт із природничих, технічних та гуманітарних наук на конкурсі студентських наукових робіт із природничих, технічних та гуманітарних наук на конкурсі студентських наукових робіт із природничих, технічних та гуманітарних наук на конкурсі студентських наукових робіт із природничих, технічних та гуманітарних наук