В IТ коледжі Львівської політехніки відкрито інтерактивну виставку 3D-плакатів Skeiron. Ukrainian Heritage

Фаховий коледж інформаційних технологій Львівської політехніки
Фото з виставки

В IТ коледжі Львівської політехніки відкрилась інтерактивна виставка 3D-плакатів Skeiron. Ukrainian Heritage, яка реалізовується за підтримки управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації в межах конкурсу проєктів програми «Молодь Львівщини» у рамках реалізації проєкту «Тиждень української культури в ІТ коледжі Львівської політехніки».

Мета проєкту і виставки – реалізація Стратегії національно-патріотичного виховання, зокрема формування національно-культурної громадянської ідентичності, почуття власної та національної гідності й усвідомлення досягнень українського народу.

Виставка запрошує на інтерактивну віртуальну подорож архітектурними перлинами України. Зображення оживають завдяки смартфону та мобільному застосунку Pocket City AR, що дає змогу переглядати 3D-моделі пам’яток у доповненій реальності (AR) та слухати аудіоекскурсію українською чи англійською мовою просто зі смартфона. Листівки саме у такому форматі експонують уперше.

Виставка супроводжується відео-матеріалами: відеозйомкою з дрона, анімованими 3D-візуалізаціями та фільмом про роботу Skeiron від Ukrainer.

Виставка доступна у холі IТ коледжу до 1 листопада 2023 року. Далі вона мандруватиме навчальними закладами, щоб надихнути якомога більше учнів та студентів.

Усіх охочих прийняти виставку запрошують зголоситися за формою.

Докладніше – на сторінці IТ коледжу Львівської політехніки у соцмережі Фейсбук.