В ІППТ відбулася студентська конференція «Розвиток фінансово-кредитних відносин в умовах глобалізаційних трансформацій»

ІППТ Львівської політехніки
на конференції  «Розвиток фінансово-кредитних відносин в умовах глобалізаційних трансформацій»

23 жовтня 2019 року на кафедрі фінансів, обліку і аналізу Інституту підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка» відбулася науково-практична студентська конференція на тему «Розвиток фінансово-кредитних відносин в умовах глобалізаційних трансформацій».

Метою проведення конференції є залучення студентів до науково-практичної діяльності та стимулювання і підтримка наукової діяльності молоді.

Директор Інституту підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка», к.т.н., доцент Й.Я. Хром’як привітав учасників конференції, наголосив на важливості участі студентів у науковій діяльності й побажав подальших успіхів. У роботі конференції взяли участь: заступник директора Інституту з науково-педагогічної роботи, к.ф-м.н., доцент Ю.М. Слюсарчук, декан базової та повної вищої освіти, к.е.н., професор М.Л. Лапішко та завідувач кафедри фінансів, обліку і аналізу, к.е.н., доцент П.А. Гориславець.

Студенти виступили з актуальними науковими доповідями на теми:

  • Сучасні тенденції розвитку валютного ринку;
  • Краундфандинг – сутність та сучасні тенденції;
  • Малі міста в процесі децентралізації в Україні;
  • Сучасний стан системи пенсійного забезпечення в Україні;
  • Практика місцевого оподаткування в Україні: стан, проблеми, перспективи;
  • Переваги та недоліки електронного документообігу.

Доповідачі на достатньо високому рівні розказали про результати своїх досліджень, що стало підставою для активного обговорення.

Перше місце посіла І. Андріїшин (група ФБСМ-1), друге місце – Ю. Петрух (група ФБМс-31) та Ю. Молода (група ФБМс-31), третє місце – А. Гримак, (група ФБ-44), Є. Коцур (група ФБМс-31) та М. Козлов (група ФКМс-31).

Організаційний комітет і викладачі кафедри фінансів, обліку і аналізу висловлюють подяку всім учасникам конференції, доповідачам та їхнім науковим керівникам за інтерес до наукової діяльності та розкриття важливих актуальних тем і запрошують до участі у наступних конференціях.

на конференції  «Розвиток фінансово-кредитних відносин в умовах глобалізаційних трансформацій» на конференції  «Розвиток фінансово-кредитних відносин в умовах глобалізаційних трансформацій» на конференції  «Розвиток фінансово-кредитних відносин в умовах глобалізаційних трансформацій» на конференції  «Розвиток фінансово-кредитних відносин в умовах глобалізаційних трансформацій» на конференції  «Розвиток фінансово-кредитних відносин в умовах глобалізаційних трансформацій» на конференції  «Розвиток фінансово-кредитних відносин в умовах глобалізаційних трансформацій»