В Інституті підприємництва та перспективних технологій відбулася лекція колишньої випускниці Мар’яни Кавин

Лев Кльоба, ІППТ Львівської політехніки
зустріч керівництва ІППТ з Мар’яною Кавин

24 лютого 2020 року відбулась зустріч керівництва Інституту підприємництва та перспективних технологій Львівської політехніки з Мар’яною Кавин ― колишньою випускницею Інституту, експерткою з обліку, оподаткування та аудиту, ексдиректоркою Західної консалтингової групи, ексдиректоркою Академії професійного бухгалтера.

Досягли домовленостей стосовно залучення Мар’яни Кавин до читання лекцій, майстер-класів та практичних занять. Випускниця поспілкувалась з викладачами та студентами кафедри фінансів, обліку та аналізу і прочитала лекцію на тему: «Бухгалтер в Україні ― можливості та перспективи».

На зустрічі також були: Йосип Хром’як ― директор Інституту, Юрій Слюсарчук ― заступник директора Інституту, Зоряна Мельничук ― головний бухгалтер Інституту, Марія Лапішко ― декан факультету, Наталія Батьковець ― директор Коледжу інноваційних технологій, Лев Кльоба і Орися Волошин ― доценти кафедри фінансів, обліку та аналізу.

на зустрічі з Мар’яною Кавин на зустрічі з Мар’яною Кавин на зустрічі з Мар’яною Кавин на зустрічі з Мар’яною Кавин на зустрічі з Мар’яною Кавин на зустрічі з Мар’яною Кавин на зустрічі з Мар’яною Кавин на зустрічі з Мар’яною Кавин на зустрічі з Мар’яною Кавин на зустрічі з Мар’яною Кавин
Приєднані файли