В ІППТ до Дня вишиванки відбувся онлайн-марафон «Вишиванка – генетичний код нації»

Кафедра економіки і маркетингу Львівської політехніки
Заставка заходу

19 травня, у День української вишиванки, в Інституті підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка» відбувся онлайн-марафон, присвячений цій події.

Захід проходив під назвою «Вишивка – генетичний код нації». Участь у марафоні взяли науково-педагогічні працівники Інституту і студенти усіх спеціальностей та рівнів підготовки.

Під час онлайн-марафону студенти презентували свої доповіді про традиції святкування Дня вишиванки у містах Львові та Дрогобичі, продемонстрували родинні реліквії, розповіли про їхню історію, окреслили своє ставлення до вишиванки – як оберегу української нації, символу єдності, незламності, козацького волелюбства та віри у неминучу перемогу.

Учасники марафону отримали велике задоволення від доповідей студентів – Юрія Стадника (КН-418), Юлії Петрух (ФБ-35), Олександра Процовського (МК-35), Софії Подвірної (МКМС-31), Вероніки Прокопович (МКМС-32), Анастасії Кузик (ФБМС-32), Руслани Підгайної (МКМС-21), Лілії Моцик (ФБМС-11) та Яни Заплатинської (МКМС-11).

Завершився онлайн-марафон спільним переглядом світлин команди Інституту – учасників фоточеледжу «Моя вишиванка – мій оберіг».

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу