В Інституті будівництва та інженерних систем відбулась урочиста академія з нагоди вручення дипломів

Інститут будівництва та інженерних систем
Фото з урочистої академії

Майже 200 будівельників, пожежників та гідротехніків поповнили лави дипломованих фахівців. В Інституті будівництва та інженерних систем Національного університету «Львівська політехніка» вручили документи про вищу освіту.

Урочиста академія розпочалася Гімном України та вшануванням пам’яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації хвилиною мовчання.

З привітаннями та побажанням успішного кар’єрного зростання, ефективної роботи над виконанням цікавих проектів, втілення нових ідей, щирої гордості за свої досягнення у відбудові України після Перемоги виступили проректор з науково-педагогічної роботи Національного університету «Львівська політехніка» Олег Давидчак і директор Інституту будівництва та інженерних систем професор Зіновій Бліхарський.

Завершилася церемонія вручення дипломів гімном «Гаудеамус» та словами подяки студентів своїм викладачам.

Вітаємо наших випускників і бажаємо ніколи в собі не сумніватися й не зупинятися на досягнутих успіхах! Попереду вас чекає захоплююче, цікаве і різностороннє життя! Ми завжди раді підтримати вас у ваших починаннях і творчих пошуках!

Під час урочистої академії представниця Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області Мирослава Іванчук, випускниця спеціальності 261 «Пожежна безпека», передала витяг із наказу, в якому зазначено, що за вагомі особисті досягнення у професійній діяльності, високий професіоналізм, значний особистий внесок у виховання молодого покоління рятувальників та збереження традицій служби цивільного захисту відзнакою «Знак Пошани» нагороджено працівників кафедри будівельних конструкцій та мостів Інституту будівництва та інженерних систем Національного університету «Львівська політехніка» – полковника служби цивільного захисту у відставці, доцента Богдана Білінського та полковника служби цивільного захисту у відставці, доцента Олександра Гаврилка. Вітаємо колег!

Фото з урочистої академії Фото з урочистої академії Фото з урочистої академії Фото з урочистої академії Фото з урочистої академії Фото з урочистої академії Фото з урочистої академії Фото з урочистої академії Фото з урочистої академії Фото з урочистої академії Фото з урочистої академії Фото з урочистої академії