В Інститут енергетики та систем керування завітали працедавці з компанії Eksim Energy

Інститут енергетики та систем керування
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

5 квітня 2024 року в Інституті енергетики та систем керування Національного університету «Львівська політехніка» відбулась зустріч дирекції ІЕСК із представниками компанії Eksim Energy. На зустрічі були присутні керівник проєктного офісу Eksim пан Онур (Onur Copçuoğlu) і директор українського представництва компанії Фікрет Абдулаєв (Fikret Abdulaiev), заступниця директора ІЕСК Лідія Каша, завідувач кафедри електромехатроніки та комп’ютеризованих електромеханічних систем Ігор Щур та викладачі Інституту, які дотичні до освітнього процесу за освітньо-професійною програмою «Системи енергетики сталого розвитку».

У 2000-х роках Eksim вирішив інвестувати в різні сектори відповідно до динаміки змін у світі. І сьогодні компанія стала однією з провідних груп у Туреччині в енергетичному та харчовому секторах і секторі нерухомості.

Зокрема, Eksim має широкий портфель проєктів у сфері відновлюваної енергетики. Маючи ліцензію на будівництво вітроелектростанції потужністю 464 МВт, Eksim є однією з пілотних компаній в Туреччині у галузі вітроенергетики. У секторі гідроенергетики, який є ще одним розділом відновлюваної енергетики, Eksim володіє портфелем проєктів потужністю понад 874 МВт.

Представники компанії ознайомилися з лабораторними та практичними роботами, які проводять у рамках курсів за освітніми програмами з відновлювальної енергетики. Фікрет Абдулаєв висловив зацікавлення й подав пропозиції вакансій для студентів-енергетиків та студентів-будівельників.

Попередньо домовлено про наступну зустріч зі студентами Інституту енергетики та систем керування, Інституту будівництва та інженерних систем та Інституту права, психології та інноваційної освіти в стінах ІЕСК у травні цього року. Сподіваємось на тісну співпрацю в подальшому!

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці