На українському ринку праці побільшало правників, психологів, журналістів та педагогів

Анастасія СТЕПАНЯК (МОЗГОВА), Тижневик «Аудиторія»
посвята в магістри

Магістрам Інституту права та психології Львівської політехніки вручили дипломи. Традиційно до випускників звернувся директор Інституту професор Володимир Ортинський:

Нам надзвичайно приємно бачити вже сформованих людей, які, маючи знання, сьогодні отримають диплом і зможуть активно долучитися до розбудови нашої держави, працювати за професією, використовувати знання, отримані тут. Ми працюємо вже дев’ятий рік – 8 лютого минуло вісім років від наказу створення нашого Інституту. Порівнюючи ті дні і сучасні, ми бачимо те, над чим працював колектив ІНПП. Сьогодні наші доктори, професори, кандидати, доценти, викладачі є більш професійні, ніж коли ми розпочинали нашу роботу. Звичайно, це відобразилося на якості підготовки студентів, на ваших знаннях і здобутках, готовності працювати у сфері, яку ви обрали. Хочу побажати, щоб ви усі працювали за фахом, використовували свої знання, щоб не виїжджали на заробітки, щоб вдосконалювалися і надалі, щоб були професійно активними і задоволеними своєю працею.

Від імені випускників зі словами подяки виступила студентка Анна Януш.

Навчання у Львівській політехніці розширило наш кругозір, дало підґрунтя для наукових звершень, відкрило нові траєкторії руху, було цікавим та захопливим. Ми отримали актуальну освіту з використанням інноваційних технологій, – наголосила мовиця.

До зачитання наказу ректора запросили заступника директора ІНПП з наукової та міжнародної діяльності Тараса Герасиміва, дипломи випускникам вручав директор Інституту Володимир Ортинський. Першими свідоцтва отримали випускники-АТОвці.

Урочистості події додав святковий концерт вокально-естрадного гурту ІНПП «Файно бенд» під керівництвом Владислави Терехової.

посвята в магістри посвята в магістри посвята в магістри посвята в магістри посвята в магістри посвята в магістри посвята в магістри посвята в магістри посвята в магістри посвята в магістри