Переможниця наукових змагань – першокурсниця: в Інституті права та психології відбувся другий етап СНТК

Тетяна Пасович, тижневик «Аудиторія»
другий етап СНТК

У Львівській політехніці тривають студентські науково-технічні конференції. Зокрема, в Інституті права та психології другий етап СНТК відбувся позаминулого четверга, 26 жовтня.

– Хочу вас усіх привітати як переможців, – наголосив заступник директора ІНПП професор Тарас Гарасимів, відкриваючи конференцію, – бо ви стали найкращими серед 155 учасників першого етапу.

Він подякував усім дев’ятьом «фіналістам» і їхнім керівникам та побажав успіху у науковому змаганні.

Удача усміхнулася (хоч насправді перемога – це результат плідної праці студентів і їхніх керівників, вдалий виступ і відповіді на запитання) таким студентам-правникам: І місце – Соломія Юринець (ПВ-14) – «Правовий захист дітей-комбатантів в Україні» (науковий керівник – доцент кафедри адміністративного та інформаційного права Наталія Лесько), ІІ місце – Марія Веретільник (ПВ-34) – «Цивільно-правова природа овербукінгу та стоповеру: практика застосування в міжнародних авіакомпаніях» (асистент кафедри цивільного права та процесу Ярослав Буряк), ІІІ місце – Катерина Гей (ПВ-31) – «Співпраця України і НАТО у військовій сфері» (асистент кафедри конституційного та міжнародного права Ірина Комарницька).

Переможці візьмуть участь у всеукраїнському етапі СНТК. Крім того, на кафедрі цивільного права та процесу (завідувач – доцент Ігор Паньонко) видавали збірники наукових праць своїх студентів. Тарас Зеновійович закликав інші кафедри перейняти такий досвід.

другий етап СНТК другий етап СНТК другий етап СНТК другий етап СНТК другий етап СНТК