В Інституті права та психології відбулися IV Судові дебати з цивільного права та процесу

Кафедра ЦПП Львівської політехніки
Судові дебати з цивільного права та процесу

25 жовтня 2017 року в Інституті права та психології Національного університету «Львівська політехніка» відбувся вже традиційний для ІНПП захід – IV Судові дебати з цивільного права та процесу.

Цьогоріч Дебати зібрали найкращих студентів-правників для того, щоб надати їм можливість отримати реальний досвід представлення інтересів клієнта у суді. Всі команди уміло продемонстрували знання цивільного законодавства, а також змогли застосувати отримані в процесі навчання теоретичні відомості на практиці.

Підсумки IV Судових дебатів з цивільного права та процесу:

  • I місце – команда «LP»;
  • II місце – команда «Overpowering»;
  • III місце – команда «Forever»;
  • найкращий оратор – Любов Голіней;
  • найкращий свідок – Володимир Мокрицький.

Учасники команди «LP» отримали можливість пройти стажування в адвокатському об’єднані «Бачинський, Коломієць та партнери», а учасники команди «Overpowering» – у Міжнародній благодійній організації «Екологія – Право – Людина».

Судові дебати з цивільного права та процесу Судові дебати з цивільного права та процесу Судові дебати з цивільного права та процесу Судові дебати з цивільного права та процесу Судові дебати з цивільного права та процесу Судові дебати з цивільного права та процесу Судові дебати з цивільного права та процесу Судові дебати з цивільного права та процесу Судові дебати з цивільного права та процесу Судові дебати з цивільного права та процесу Судові дебати з цивільного права та процесу Судові дебати з цивільного права та процесу