Студентів-політехніків кличуть на сезонну роботу: в ІКТА відбулася зустріч із представником концерну Fujikura

Наталія Павлишин, тижневик «Аудиторія»
зустріч із представником концерну Fujikura

Минулого тижня студенти Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології мали нагоду поспілкуватися з представником японського концерну Fujikura Automotive Ukraine Lviv.

Зустріч із роботодавцями організував відділ працевлаштування та зв’язків із виробництвом Львівської політехніки та керівництво ІКТА.

Для студентів-політехніків фірма пропонує сезонну роботу – упродовж чотирьох місяців, із навчанням, стажуванням і доброю оплатою та забезпеченням соціальним пакетом.

Як наголосила представниця компанії, це досить вигідні умови для молоді, щоб влітку підзаробити та чогось нового навчитися. Особливих навичок для роботи не потрібно. Головне – акуратність, бажання працювати і наполегливість.

Докладніше про умови працевлаштування можна дізнатися на сторінці «Пропозиції роботи і кар'єри» сайту відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки.

зустріч із представником концерну Fujikura зустріч із представником концерну Fujikura зустріч із представником концерну Fujikura зустріч із представником концерну Fujikura