Уперше в історії Eurodoc президентом організації обрано українця – представника Львівської політехніки

Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України
Олександр Березко

10–11 червня 2022 року відбулося щорічне засідання Європейської ради аспірантів та молодих дослідників (Eurodoc) – Eurodoc AGM 2022, участь у якому взяли й представники Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

У перший день роботи заслухали результати діяльності за попередній рік, ухвалили запропоновані зміни до статуту Eurodoc та розглянули низку інших питань. На порядку денному другого дня були питання, присвячені щорічним цілям, на реалізації яких сфокусовані члени Eurodoc, а також обрання членів Правління, Секретаріату тощо.

За підсумками роботи Eurodoc AGM 2022 вперше в історії Європейської ради аспірантів та молодих дослідників президентом обрано українця – Олександра Березка, консультанта Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, кандидата технічних наук, доцента кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Національного університету Львівська політехніка, багаторічного члена правління Євродок, автора і керівника проєкту OPTIMA!

Крім того, за результатами виборів до Секретаріату Eurodoc було обрано шестеро українських представників. Зокрема, вебмастером організації стала Христина Зуб, провідний інженер-програміст відділу підтримки та розвитку веб-сервісів Центру інформаційного забезпечення Львівської політехніки.

Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України висловлює велику вдячність Eurodoc за підтримку молодих українських науковців під час війни, бажає успіхів, натхнення та плідної роботи!